Actief bedrijfsuitje op het strand van Noord-Holland - Kies uw favoriete activiteit

Bij het actief bedrijfsuitje op het strand is inbegrepen:

Keuze uit de volgende activiteiten:

  • Yoga workshop op het strand
  • Bootcamp op het strand
  • Bumperballen op het strand
  • Archery tag op het strand
  • Beach Clean-up
  • Beach run onder begeleiding van een professioneel hardloper
  • Expeditie Robinson

Prijs: € 37,50 p.p. exclusief BTW op basis van minimaal 20 personen

Al deze activiteiten zijn onder begeleiding door minimaal één van onze eventmedewerkers en/of een professional die de activiteit uitvoert samen met de groep.
Iedere deelnemer, kan kiezen uit één, twee of drie activiteiten.  Het minimaal aantal deelnemers per groep is 20 personen.
Wij rekenen een vast bedrag per persoon:       


1 activiteit € 37,50
2 activiteiten € 63,50
3 activiteiten € 90,00

Alle bedragen zijn exclusief BTW en eventuele zaalhuur.

De prijs van dit actief bedrijfsuitje op het strand on Noord-Holland is geldig tot 31 december 2023.

Actief bedrijfsuitje op het strand van Noord-Holland

Op zoek naar een leuke teambuildingsactiviteit op het strand? Maak een keuze uit één van onze leuke strandactiviteiten. Boek uw strandactiviteit los of bijvoorbeeld als een leuke break tijdens een vergaderbijeenkomst. Ga lekker met het team actief bumperballen op het strand of juist ontspannen tijdens een workshop yoga. Ook een bootcamp, Archery Tag en een beachrun behoren tot de mogelijkeden.

Het creatiefste evenementenbureau in Noord-Holland!

  Als ervaren specialist in de evenementenbranche helpen wij u graag bij het organiseren van een leuk bedrijfs- of teamuitje, een uniek bedrijfsevenement of een vergadering op een bijzondere locatie. Dit doen wij zowel offline alsmede online. 
  Creativiteit, betrouwbaarheid en authenticiteit staan hierbij bij ons centraal. 

  We weten als geen ander met welke vragen u worstelt en helpen jou graag bij het creëren, organiseren en uitvoeren van jouw unieke teamuitje, workshop, vergadering of bedrijfsfeest. 

  Onze aanpak is erop gericht om u en uw collega’s een geweldige dag te bezorgen. Dit doen wij onder andere door mee te denken op strategisch niveau. Wij werken met betrouwbare en loyale partners om het totaalplaatje te kunnen invullen.
  In Noord-Holland kennen we de weg en kunnen we altijd iets aanbieden dat past in het beschikbare budget en voldoet aan al uw wensen en eisen. Met als doel: iedereen een onvergetelijke dag bezorgen!

Actieve activiteiten op het strand

  Bumperball
  Bumperball is meer dan gewoon een potje voetbal. Ga de strijd aan met al je collega’s en beslis nu en voor altijd welk team het beste is! In een opgeblazen plastic bal speel je met twee teams tegen elkaar om zoveel mogelijk doelpunten te maken. Plezier is zeker aanwezig tijdens dit fantastische spel! Werk samen met je collega’s en gooi de tegenstanders omver om vervolgens het winnende doelpunt te scoren. Een leuk fysiek teamuitje waar iedereen van ondersteboven zal zijn.

  Archery tagMet het startschot begint de strijd! Archery tag is dé spannendste trefbalvariant. Het is een spel dat gespeeld wordt met pijl en boog. Word je geraakt? Maak je geen zorgen, er wordt gespeeld met speciale veiligheidspijlen. Daarnaast draag je een masker zodat jouw gezicht wordt beschermd. Tijdens de game zijn er verschillende oefeningen en spelvormen. Heb je zin in een potje Archery tag? Boek nu bij ons een bedrijfsuitje en versla samen met je team de tegenstanders door ze af te schieten of door alle doelen te raken. Pijlen naar achter, goed mikken en schieten maar!

  Workshop yogaWe worden ons allemaal steeds bewuster van het belang van een goede weerstand, ontspanning en een juiste werk- en privébalans. Mindfullness is een begrip dat hierbij veel naar vorenkomt. Yoga is een activiteit die hier hierbij heel veel kan helpen. Ga samen met je collega’s volledig in ontspanning, voor tijdens of na een vergadering. Na deze workshop heb je verschillende oefeningen gedaan die jij vervolgens ook thuis kan doen of in de pauze op kantoor samen met collega’s. Je kunt samen met je collega’s even helemaal resetten en een moment voor jezelf nemen. Start deze uitdaging nu!

  Beach cleanupWe hebben allemaal weleens van de plasticsoep in de zee gehoord. Dieren kunnen plastic niet verteren en als ze het opeten kunnen ze er ziek van worden of zelfs dood aan gaan. Ga samen met je collega’s aan de slag op het strand en maak met elkaar het strand helemaal plastic vrij. Door middel van handige aanwijzingen en tips wordt het opruimen nog leuker en draag je samen met jouw collega’s een steentje bij aan een schonere wereld. Na afloop kun je samen met je collega’s genieten van een lunch of borrel. Een betere wereld begint bij jezelf en een beter teamuitje begint hier.

Bootcamp op het strand

  Een sportief en intensief teamuitje, de bootcamp! Keihard knallen en sporten tijdens de bootcamp met je collega’s. Een ding is zeker, je zult je geen moment vervelen! Er zullen verschillende materialen, obstakels en hindernissen gebruikt worden. Onder leiding van een professionele begeleider gaan jullie je eigen grenzen opzoeken. Zowel voor beginners als gevorderden zal het perfecte programma worden samengesteld, zodat iedereen leuk mee kan doen.
  Beach run
  Egmond staat bekend om de halve marathon, de hele hardloop wereld stroomt dan naar zee toe. Als je van hardlopen houdt, dan is deze beach run voor jou! Onder begeleiding van professionele hardlopers word je tijdens deze clinic 1,5 uur begeleidt en gaan jullie een heerlijk rondje hardlopen over het strand. Je krijgt tips over houding, voeding en het juiste materiaal. Beginnend met een warming up en afsluitend met een cooling down. Er wordt gekeken naar je techniek. Even de hoofden weer leegmaken en daarna genieten van een fijne runners-high.

  Expeditie Robinson
  De bandana’s gaan om en vlammend begin je. Expeditie Robinson draait om doorzettingsvermogen, kennis en sportiviteit. De groep wordt opgedeeld in kampen bestaande uit 4 t/m 6 personen per kamp. Ga de strijd aan in uitdagende proeven en verdien per kamp de meeste punten. Overleef de stemronde op de eilandraad en ga door naar de finale! De activiteit kan op meerdere plaatsen georganiseerd worden. Wie wint de ultieme test in de finaleproef en bezit de vaardigheden van een echte Robinson? 

Onze partner

Bedrijfsuitjes op locatie

Wij zijn het creatiefste evenementenbureau in Noord-Holland. Wij helpen jou graag bij het creëren, organiseren en uitvoeren van jouw unieke teamuitje, workshop, vergadering of bedrijfsfeest. Samen gaan wij op zoek naar het perfecte teamuitje voor jouw bedrijf. Van een teamuitje met Bumperball op het strand in Egmond aan Zee tot een uitgebreid en uniek personeelsfeest, alles is mogelijk. Creativiteit en inspiratie zijn hierbij onmisbaar.

Bedrijfsuitje op locatie

Jouw teamuitje of bedrijfsevenement kan op elke locatie, vanaf 20 personen, georganiseerd worden. Van een speurtocht door de Zaanstreek, een bedrijfsfeest op locatie, een vergaderlocatie in West-Friesland tot een sportactiviteit op het strand in Egmond aan Zee, wij passen het programma aan op jouw wensen. Naast dat wij jullie teamuitje of evenement op jullie locatie kunnen verzorgen beschikken wij ook over de mogelijkheid om een volledig programma op maat aan te bieden.

Workshops op locatie

Naast teamuitjes, organiseren wij ook leuke en creatieve workshops. Denk hierbij aan een workshop fotografie met een smartphone, een workshop haka of een workshop cocktails shaken.
Dankzij dit uitgebreide aanbod kunnen zit er voor ieder team een perfect uitje bij. Alle workshops zijn uiteraard creatief en leerzaam. Weet je toch niet helemaal welke workshop het beste past bij jou? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.


De workshops worden aangeboden op verschillende locaties en kunnen hierdoor goed gecombineerd worden met bijvoorbeeld een teamuitje of een bedrijfsfeest. Het enige wat je hoeft te doen is een dag en een tijdstip bepalen en dan zorgen wij voor de rest. Heerlijk hé?

Unieke teamuitjes

Wij organiseren voor jou het leukste teamuitje op maat in de regio Noord-Holland! Zowel voor kleine als grote groepen zijn wij het creatiefste bureau op het gebied van de creatie en organisatie van teamuitjes en personeelsfeesten. Op zoek naar een teamuitje gericht op bijvoorbeeld sport en spel, teambuilding, duurzaamheid of een speurtocht? dtevents regelt het! Wij helpen graag met creatieve en unieke ideeën om een teamuitje te organiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een dagje suppen door de grachten van Alkmaar of een potje Archery tag op het strand in Castricum.


Door het ruime aanbod aan teamuitjes zal er voor elk team een uniek en passend teamuitje te vinden zijn. Het teamuitje kan georganiseerd worden op elke locatie en wij zorgen natuurlijk voor een onvergetelijke dag waarbij jij jouw collega’s op een andere manier leert kennen!