Duin en Yoga fietstour Bloemendaal

Uitgebreide omschrijving

Fiets langs prachtige historische gebouwen, villa’s en landgoederen zoals Duin en Kruidberg. Geniet van de natuur in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Fiets door eeuwen oude bossen en ontmoet grote grazers als de Schotse hooglander, damherten en Konik paarden. Kijk uit over zee terwijl je werkt aan een krachtig, soepel lichaam en een helder hoofd tijdens de yogales met yoga oefeningen voor elk niveau. Zorg voor genoeg energie met de speciale en gezonde picknicklunch.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Elektrische fietsen
  • Fietsenstalling

Onze partner

Unieke fietstochten, workshops en groepsactiviteiten

Wij bieden unieke fietsroutes in de omgeving van Bloemendaal. Wij nemen je mee naar de mooiste plekjes onder begeleiding van een ervaren gids die meer vertelt over de omgeving en historie. Je kunt hier ook terecht voor een tour op maat en tal van bijzondere workshops en groepsactiviteiten. We adviseren graag en maken graag een passend voorstel.

Faciliteiten

Ontvangst, toilet, fietsen, gids.

Ligging

In het centrum van Bloemendaal, +/- 20 minuten per trein vanaf Amsterdam CS en 3 minuten vanaf Haarlem.

Omgeving

De omgeving van Bloemendaal is 1 van de mooiste van Nederland met het Nationaal Park Zuid-Kennemerland, zee, strand, duinen, bos, prachtige oude monumenten, landgoederen en villa's.